. chanel

Jag är inte så märkes-kåt, men ibland blir man lite sugen. Kolla den här (ni har en minut på er)!



De här är ju inte så illa heller!

. lady gaga

Lady Gagas klädstil är väldigt omdiskuterad. Är hon en modegeni eller är hon bara galen? En sak som är säker är i alla fall att hon inte gillar byxor!

Vad tycker ni om Fröken Byxlös stil?



. höst

Man får väl längta lite...


. acne rea

Ja, fast man har väl ändå inte råd med någonting, men man kan alltid låtsas när man tittar lite.


. projektarbete

Som ni alla vet så får man i trean göra ett projektarbete. Jag tycker att det ska bli kul, men vad ska man göra? Vill inte göra något meningslöst utan något jag riktigt kan brinna för! En socialt expriment, en tidning, dokumentär eller miljöprojekt? Vad ska man göra?

Kanske borde leta på soptippen efter en kroppsdelar till en zombi á la Frankensteins monster. Kan han göra min läxor och jobba åt mig. Sköööönt!

. bloggtips

Alla som är intresserade av mode och härligt galna outfits måste kolla in fashiontoast!


. movienight

Ikväll såg jag och min storasyster "Seven Pounds" som just kommit ut på dvd. Jag ger i egenskap av en filmhyrar-junkie den här filmen ett högt betyg! Satt och var väldigt rastlös i början av filmen för jag kände mig stressad över annat som behövde göras, men i slutet satt jag där med tårarna i ögonen.

Det är samma regissör som gjorde "The Pursuit of Happyness", som för övrigt är en favoritfilm. OCH det är samma huvudrollsinnehavare, snygge Will Smith. Det gjorde inte filmen sämre. Sofia rekomenderar!

 

. do my hair

Jag letar alltid efter nya, roliga sätt att fixa håret så jag missar aldrig en artikel som den här.


. vill ha

Den här boken ska bli min!!



Boken heter "Il figurino di moda". Det är en handbok till mode illustrationer där författaren steg-för-steg går igenom grunderna. Enda problemet är att jag inte vet var jag kan få tag på boken. Någon som vet?






. elsa vs caroline

Vi har så vackra svenska modeller. Här är mina två favoriter. Vem gillar du bäst?


Elsa Hosk





Caroline Winberg


. elle

Gick förbi ett tidningsställ idag och såg det här:



Galet snyggt omslag! Man ser på långt håll vilka tidningar som är svenska och vilka som är utländska. Älskar klänningen Megan har på sig, speciellt detaljen med dragkedjan. Hot, hot, hot!

. blonde

Den här boken tror jag att jag började läsa i åttan. Jag har fortfarande inte läst ut den (gått ut i tvåan nu), så nu kommer det låta konstigt att jag vill rekomendera den här boken. Den är en fiktiv berättelse om Marilyn Monroes liv. Den är alltså inte en biografi utan en roman som är baserad på hennes liv. Författaren Joyce Carol Oates har ett fantastiskt språk och jag har läst andra böcker av henne som också håller samma klass.



Om ni inte är intresserad att läsa den kan man annars bara ha den framme för den är både snygg och tjock (så ser man smart ut).

. inspiration

I mitt rum har jag en garderob. I min garderob har jag en skokartong. I den skokartongen har jag det som inspirerar mig. En liten skattkista av kreativitet. Tidningsutklipp, bilder, stenar och andra vackra saker. Saker som får mig att vilja göra något. Ordet inspiration kommer från en latinskt ord som betyder att väcka liv i. De här sakerna väcker liv i mig.

Men skokartongen har blivit för liten, så nu får jag dela mina skatter med er.

RSS 2.0