. paper bag


. flätad



Vet inte riktigt vad jag tycker om den flätade mittbenan. Den här tjejen har snott idén från Dagmars visning. Men funkar verklingen allt som visas på catwalken i vardagen? Avgör själv!

. zippers, bling and jeans



Måste kika in på bikbok någon dag. Fanns mycket fint på hemsidan. Tänk hur mycke den affären har förändrats mot för några år sedan.



Någon borde egentligen betala mig för det här! 

. just shoe me


topshop

. åh


pic: knighttcat



Det här är inte vad jag behöver se just nu. Det är som att sitta och äta en muffins framför en unge på fatcamp.

. claudia schiffer



Den snart 40-åriga tyska modellen pryder Vouge Koreas agustinummer. Kommer jag vara lika fierce när jag kommer upp i den åldern? Skulle inte tro det.

. modebloggar

Känner mig så less på att alltid läsa samma gamla bloggar. Har du en modeblogg eller vet du någon bra så tipsa mig gärna!


. zebra


pic: anywho.cover.dk


Har en liten crush på zebramönster just nu. Olycklig kärlek än så länge.


. sock-chock



Det värsta jag vet i klädväg är att ha sockar i sandaler. Okej, värst efter dessa saker:

- svarta heltäckande leggings med svarta shorts över
- vita leggins
- AA-fodral med ryggurrigning med vanlig bh under så att den syns

Då såg jag den här bilden på Klings blogg. Tänkte direkt "Åh, nej, om ett halvår kommer jag tycka det där är snyggt". Är ju ofta så med nya trender. Första gången man ser det så tycker man inte om det alls. Men när man sett det tillräckligt många gånger känner man tillslut hur det väcker ett ha-begär. Så är det när man är en fashionzombie.

. herr



Åhlens herravdelning, 30 kr. Fynd? 


. topshop

Lite godbitar.


. aa



American Apparel, jag lovar att jag inte skulle säga nej.


. bling-fucking-bling

Har ett stort förvaringsproblem. Trodde att jag skulle lösa det idag på IKEA men icke. Jag har hur många halsband och armband som helst. Det är inget problem såklart. Frågan är var man ska förvara alla smycken.  Jag har ett smyckesträd där jag har mina favoritsmycken men det går bara plats med några. Just nu ser man knappt att det är ett träd där under. Jag vill hitta någon bra lösning där jag kan hänga resten utan att det ligger och blir knutar på dem. Några förslag?



. bikken


pic: bikbok.com

. bloglovin

Följ min blogg med bloglovin

. tradera


Om man letar noga kan man hitta några godbitar. För de som tycker att det är äckligt med begagnat så finns det en ny funktion på tradera där man kan välja "endast nya". Blir sällan att jag köper något, men jag tycker det är roligt att titta. Finns ju nästan allt möjligt!

. blog of the week

Hittade något roligt i mina kommentarer. Någon bloggare har en tävling som heter veckans blogg, och jag är med i tävlingen. Hennes blogg har ni här. Såg ut att vara ganska slumpmässigt utvalda bloggar, men det känns ändå kul. Rösta på mig (hej-jag-är-med-i-idol-fake-smile-med-huvet-på-sne)!

. lågkonjan

Läste i någons blogg att hon hatade "bloggordet" lågkonjan. Var länge sen jag läste det så jag kommer inte ihåg vilken blogg det var. Lågkonjan istället för lågkonjunktur. Aja. Nu när det är lågkonja så byter inte trenderna av varandra lika snabbt, och det har man ju märkt. Hur länge har vi inte pratat om nitar, skinn och jeansjackor? Och den här stylingen har vi väl alla sett oss less på? 



Nog för att det är snyggt. Det är jävligt snyggt. Så snyggt så att jag dör lite grann! Men det börjar kännas lite tråkigt. Samtidigt är det skönt. Skönt att jag kan använda samma jacka nu i höst som jag använde förra hösten och ändå känna att jag hänger med. Visst, det hade jag väl ändå kunnat, men det är så lätt att man dras med i hetsen. Nu kör modedesigners på mer säkra kort som trenchcoaten och svart/vita färgskalor i deras kollektioner. I höst kommer jag följa deras exempel för min plånboks skull. Back to basic så att säga. Kanske strunta i den där supertrendiga västen och köpa sköna basplagg som verkligen används. (Jag kommer aldrig hålla det här!)

. symaskin

Är det inte meningen att man ska ha all tid i världen när man har sommarlov? Känns inte så. Det här är mitt sista sommarlov dessutom. Känns konstigt att tänka så. Sen börjar tredje året och efter det måste man vara vuxen. Eller, låtsas blir det väl snarare för min del. Riktigt vuxen blir jag nog aldrig.

Något jag hade velat ha mer tid för är symaskinen. Om det är något jag tycker är riktigt roligt är det att köpa ett tyg och sy en klänning. Eller att sy om en gammal kavaj man hittar bland lådorna i min föräldrars förråd. I sommar har jag inte sytt mer än att jag har lagat några jeans åt min storasyster och sytt in några tröjor som blivit förstora (ett problem som bara jag verkar ha?).

Men nu har jag bestämt att jag ska försöka få lite tid för gamla Betten och trä den med en hallonröd tråd och sy den där kjolen som jag har planerat sen i juni. Blir det bra kanske ni får se resultatet här sen.

. hennes & mauritz




Jag tycker det här är jäkligt imponerade för att vara från en lågbudgetkedja!

. lackat


Mina naglar är verkligen ofräsha just nu. Mitt nagellack är slut och jag har inte orkat köpa nytt. Funderar på vilken färg man ska satsa på. Har haft hallonrött och är ganska less på den färgen nu.

. shoes


Mina nya skor från Scorett. Älskar sommarrean!

. webdesign

En av de saker jag tycker är roligast med att ha en blogg är att designa den. Har gått en A kurs weddesign men har inte fått använda det så mycket. Men nu har jag användning av den kunskapen. Synd att man inte alltid har tid bara. Just nu är jag ganska nöjd med sidan, men det blir nog förändring snart.


. top model

På tv löser Top Model repriserna av varandra. Brukar alltid se säsongerna i förväg på internet och tycker nästan alltid att fel person vinner. Den som är min absoluta favorit och som skulle ha vunnit om det var jag som satt i juryn är Anya från 10 säsongen.

Vad händer egentligen med modellerna efter programmet är slut? Det är sällan man ser dom i något annat sammanhang. Har sett Chantal från säsong 9 skymta förbi på någon visning och någon annan också. Men det är ingen som blivit någon supermodell direkt. De flesta verkar bara försvinna.


. yo, my brow

Läste här om den nya heta trenden att ögonbrynen ska väck. Kaputt. Bortbortbort! They´re gone! Ni fattar.. Tycker det kan vara ganska fint, på vissa. Helst ska man vara blond eller naturligt rödhårig. Själv har jag ganska bleka bryn naturligt men jag målar dom nästan varje dag. Funderar på att sluta med det. Brukar strunta i det på sommaren för jag tycker man ser lite extra somrig ut. Men det är inte för alla enligt mig!

Och ta inte till rakhyveln! Blek dem hos någon som kan.



No no and ooh yes! (aftonbladet, stureplan)

. fashion blogs

Jag är en riktig blogoholic. Jag läser många bloggar, vissa som jag inte ens tycker är bra, men är man en missbrukare så är man. Men det finns bloggar jag läser som är riktigt bra. Nedan har jag listat några av mina favorit modebloggar (tog bort Klingen eftersom hon är för självklar!).


Svenska bloggar
Ems edge

Fashion Flash

Stockholm streetstyle



Utländska bloggar
Jak & Jil
Fashion Toast

Karlas closet

Facehunter

The Sartorialist


. mary-kate olsen




In fucking love. Hon får det att se så enkelt ut. Skulle jag ruffsa mitt hår sådär skulle jag se ut som en hobo. Just nu har jag jobbat upp ett jäkla ruffs tack vare en dags sängliggande. Kanske borde jag slänga på mig en paljettklänning också?

. living room


. the perfect white t-shirt



Topshop, Alexander Wang, Acne, Gina Tricot.


RSS 2.0